Εταιρικό Βίντεο

Το νέο εταιρικό video με τίτλο «Δύναμη Συνεργασίας» επιθυμεί να επανασυστήσει τον ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης του σήμερα, ως μια από τις πιο σύγχρονες φαρμακαποθήκες στην Ευρώπη, μια από τις 50 μεγαλύτερες επιχειρήσεις στην Ελλάδα, έναν πρωτοπόρο Συνεταιρισμό Φαρμακοποιών που εξελίσσεται συνεχώς.

Παράλληλα, το video επιθυμεί να επικεντρωθεί στoν πυρήνα και στην αλήθεια του Συνεταιρισμού που δεν είναι άλλη από την δύναμη της συνεργασίας. Όμορφα πλάνα ελληνικής φύσης χρησιμοποιούνται αλληγορικά για να τονίσουν ότι στον επιχειρηματικό στίβο -όπως και στη ζωή- η συνεργασία επιβάλλεται για την επιβίωση και την ομαλή καθημερινότητα, ενώ αποτελεί απαραίτητο συστατικό προόδου και ανάπτυξης σε σύνθετα και συνεχώς μεταβαλλόμενα περιβάλλοντα.

Η «ισχύς εν τη ενώσει» είναι στο DNA του ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης, ενός Συνεταιρισμού από τους φαρμακοποιούς, για τους φαρμακοποιούς, με ξεκάθαρο στόχο την βελτίωση της κοινωνική θέσης και της ποιότητας ζωής τους και την εξύψωση του φαρμακευτικού λειτουργήματος.

Το concept, το σενάριο και η υλοποίηση του video είναι αποτέλεσμα δημιουργικής συνεργασίας της Διεύθυνσης Marketing και της εταιρίας παραγωγής «anotherview» του σκηνοθέτη κ. Άγγελου Δελιγκά.

ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης. Δύναμη Συνεργασίας Φαρμακοποιών!

Γίνετε μέλος

Εγγραφείτε και γίνετε μέλος του συνεταιρισμού