SYFALearning ΒΙΑΝΕΧ – Δελτίο Τύπου

Νέα

Ο Όμιλος ΒΙΑΝΕΞ στηρίζει διαχρονικά τους Έλληνες φαρμακοποιούς, μέσα από δράσεις και ενέργειες που στοχεύουν στην άρτια ενημέρωσή τους σχετικά με τα φαρμακευτικά σκευάσματα, τις επιστημονικές εξελίξεις, αλλά και σε θέματα που αφορούν την εξέλιξη της ίδιας της επιχείρησής του φαρμακείου και της διαχείρισής του.

 

Σε αυτό το πλαίσιο, ο Όμιλος ΒΙΑΝΕΞ, σε συνεργασία με τον Συνεταιρισμό Φαρμακοποιών Θεσσαλονίκης (ΣΥ.ΦΑ.) και τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης, σχεδίασαν και υλοποίησαν ένα ιδιαίτερο σεμινάριο με σκοπό την επιμόρφωση των μελών του Συνεταιρισμού.

 

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, έμπειρα στελέχη της φαρμακευτικής αγοράς από τον Όμιλο ΒΙΑΝΕΞ έδωσαν ομιλίες πάνω σε σημαντικές ενότητες. Συγκεκριμένα, o κ. Ισίδωρος Κουγιουμτζόγλου, Head of Market Access στη ΒΙΑΝΕΞ μίλησε για την επίπτωση της Φαρμακευτικής πολιτικής και τη βέλτιστη χρηματοοικονομική διαχείριση, ενώ η κ. Μαρία Αυγερινού, Medical Affairs Manager στη ΒΙΑΝΕΞ, μίλησε σχετικά με τη μπιλαστίνη και το ρόλο της στη θεραπεία της αλλεργίας. Επιπλέον, οι Product Managers, κ.κ. Μ. Περιόρης και Σ. Ρωμανός, μίλησαν αναφορικά με τα διατροφικά κενά στην καθημερινότητα των παιδιών και πώς μπορούν αυτά να καλυφθούν και την προστασία από τη γρίπη, αντίστοιχα.

 

Ο Όμιλος ΒΙΑΝΕΞ βρισκόταν και θα βρίσκεται πάντα δίπλα στους Έλληνες φαρμακοποιούς, κατανοώντας ότι η συμβολή τους στη διατήρηση και προαγωγή της δημόσιας υγείας είναι ύψιστης σημασίας. Έτσι, εργάζεται συνεχώς για την αδιάκοπη επιστημονική ενημέρωση των επαγγελματιών υγείας, μέσω των επιστημονικών συνεργατών της εταιρείας, αλλά και πληθώρας δράσεων, όπως συνέδρια, ημερίδες, κ.α.

 

Ο Πρόεδρος Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΒΙΑΝΕΞ, κ. Δημήτρης Π. Γιαννακόπουλος, σημείωσε: «Ο Όμιλος ΒΙΑΝΕΞ θα είναι πάντα δίπλα στους Έλληνες φαρμακοποιούς, καλύπτοντας τις ανάγκες των ασθενών με τα υψηλής ποιότητας φαρμακευτικά του σκευάσματα, όλων των θεραπευτικών κατηγοριών και τη διάθεση ευρείας γκάμας προϊόντων αυτοφροντίδας και ΜΗ.ΣΥ.ΦΑ., και φυσικά μέσω διαρκούς επιστημονικής ενημέρωσης. Γιατί κατανοούμε απόλυτα ότι αυτοί φροντίζουν για την εξασφάλιση του πολυτιμότερου αγαθού των πολιτών και των ασθενών, την υγεία και τη διατήρησή της».

 

Παρουσίαση ΒΙΑΝ: «Διατροφικά κενά στην καθημερινότητα των παιδιών και πώς μπορούν αυτά να καλυφθούν»