ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης: Μία από τις πιο σύγχρονες φαρμακαποθήκες της Ευρώπης (Αφιέρωμα της ΕΡΤ)

Νέα

Με χαρά σας παρουσιάζουμε το μεγάλο αφιέρωμα της εκπομπής

«Μέρα με Χρώμα» της ΕΡΤ3 στον ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης.

Για πρώτη φορά στα φαρμακευτικά δρώμενα, αφιερώθηκε ολόκληρη εκπομπή και 1,5 ώρα τηλεοπτικού χρόνου, σε παρουσίαση Συνεταιρισμού.

Ο Πρόεδρος Κιοσές Γιώργος και Διευθυντικά Στελέχη ξενάγησαν live δημοσιογράφους και κοινό στη μεγαλύτερη και πιο σύγχρονη φαρμακαποθήκη στην Ευρώπη εν ώρα λειτουργίας.

Στην εκπομπή συμμετείχε από το στούντιο της ΕΡΤ3 και ο Πρόεδρος του ΦΣΘ Ευγενίδης Διονύσης με τοποθετήσεις σχετικά με τις ελλείψεις φαρμάκων, τους εμβολιασμούς από τα φαρμακεία και άλλα σημαντικά θέματα της φαρμακευτικής επικαιρότητας.

Παρακολουθήστε τα σημαντικότερα αποσπάσματα του αφιερώματος:

Ο Πρόεδρος του ΣΥ.ΦΑ., Κιοσές Γιώργος, παρουσιάζει τη διαδικασία υποδοχής και καταχώρησης των φαρμάκων και τη φιλοσοφία εντάσεως εργασίας του Συνεταιρισμού

Παραλαβή και καταχώριση φαρμάκων

Συνεταιρισμός Εντάσεως Εργασίας.

Ο Διευθυντής Logistics της Σ.ΕΛ.ΦΑΡ., Ευαγγελίδης Ηλίας, παρουσιάζει τη διαδικασία τροφοδοσίας του ρομποτικού συστήματος.

Ο Πρόεδρος του ΣΥ.ΦΑ. Κιοσές Γιώργος παρουσιάζει τη διαδικασία αυτόματης εκτέλεσης των παραγγελιών των φαρμακείων από το ρομπότ.

 

Αυτόματη εκτέλεση παραγγελίας φαρμακείου.

Σάρωση και εκτέλεση παραγγελιών

Ασφαλής Αποθήκευση Φαρμάκων σε Ψυκτικό Θάλαμο

Ο Ρόλος του ΣΥΦΑ στο Σχέδιο Ελευθερία: Αποθήκευση και Διανομή Εμβολίων

Η Διευθύντρια Διαχείρισης Ποιότητας και Υπεύθυνη Φαρμακοποιός Σ.ΕΛ.ΦΑΡ.  Τοπαλοπούλου Χριστίνα  παρουσιάζει τη διαδικασία αποθήκευσης εμβολίων Covid-19 στους υπερκαταψύκτες.