ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΥΦΑ

Νέα

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Με την παρούσα επιστολή σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στις εκλογές του Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών Θεσσαλονίκης που θα διεξαχθούν την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 και ΜΟΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ.

Για πρώτη φορά οι εκλογές του Συνεταιρισμού θα πραγματοποιηθούν με την εποπτεία του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και τη χρήση της «Ψηφιακής Κάλπης ZEUS», ένα πληροφοριακό σύστημα για την αδιάβλητη διεξαγωγή απόρρητων ψηφοφοριών με αμιγώς ηλεκτρονικό τρόπο. https://zeus.grnet.gr/zeus/. Την ψηφιακή αυτή πλατφόρμα χρησιμοποιούν μεταξύ άλλων όλοι οι μεγάλοι Σύλλογοι (δικηγορικός, ιατρικός κλπ) καθώς και όλοι οι φορείς του δημοσίου.

Η ψήφος στις εκλογές είναι ο σημαντικότερος τρόπος συμμετοχής των φαρμακοποιών-μετόχων σε μια δημοκρατική διοίκηση του Συνεταιρισμού μας και ένα δικαίωμα που θα πρέπει να αξιοποιείτε στο μέγιστο.

Δίνουμε σε όλους τους μετόχους την δυνατότητα να ψηφίσουν εύκολα και γρήγορα από το κινητό τους, αφιερώνοντας ελάχιστα λεπτά από τον χρόνο τους.

Ευχόμαστε όλοι να εξασκήσετε το εκλογικό σας δικαίωμα και να επιλέξετε τους υποψηφίους που επιθυμείτε για το Διοικητικό Συμβούλιο, το Εποπτικό Συμβούλιο και την ΟΣΦΕ, πάντα με γνώμονα το συμφέρον των μετόχων μας μέσω της ανάπτυξης του SYFATHESS.

Στην ηλεκτρονική ψηφοφορία για τα όργανα του ΣΥ.ΦΑ. μπορείτε να επιλέξετε:

  • έως 4 (τέσσερις) υποψηφίους για το Διοικητικό Συμβούλιο
  • έως 2 (δύο) υποψηφίους για το Εποπτικό Συμβούλιο
  • έως 5 (πέντε) υποψηφίους για αντιπροσώπους στην Ο.Σ.Φ.Ε.

Οι ηλεκτρονικές κάλπες θα ανοίξουν στις 10.00 π.μ. και θα κλείσουν στις 20.00 μ.μ. ακριβώς.

Προς διευκόλυνση των συναδέλφων που δυσκολεύονται στη χρήση των ηλεκτρονικών μέσων, δίδεται η δυνατότητα να προσέλθουν στην αίθουσα που θα βρίσκεται η Εφορευτική Επιτροπή και οι Δικαστικοί Αντιπρόσωποι (γραφεία ΣΕΛΦΑΡ – Ωραιόκαστρο) και να ψηφίσουν ηλεκτρονικά μέσω tablet εντός του παραβάν.

Εντός του φακέλου σας παραθέτουμε τα προεκλογικά έντυπα των υποψηφίων που θέλησαν να τα διανείμουν μέσω του συνεταιρισμού.

 

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

ΔΙΟΝ. ΕΥΓΕΝΙΔΗΣ                                           ΠΑΝ. ΝΑΟΥΜ

Πρόεδρος Δ.Σ.                                                Γραμματέας Δ.Σ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ηλεκτρονικής ψηφοφορίας ΣΥΦΑ σε PDF