Φέτος τα Χριστούγεννα, ο Συνεταιρισμός Φαρμακοποιών Θεσσαλονίκης, ένωσε τις δυνάμεις του με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και την Αντιπεριφέρεια Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, σε δράσεις SYFACare στήριξης και προσφοράς στην κοινωνία.

Νέα, Ε.Κ.Ε.

Ο SYFATHESS προσκάλεσε τα μέλη και το Προσωπικό του, να δωρίσουν φέτος τις γιορτές, έστω και ένα συσσίτιο, σε κάποιον συνάνθρωπό μας σε ανάγκη. Και η ανταπόκριση ήταν άμεση και συγκινητική. Καταφέραμε να συγκεντρώσουμε δωρεές αξίας 10.000€, με τα οποία αγοράσαμε και παραδώσαμε λάδι, κρέας και όσπρια στα συσσίτια που μας υπέδειξε η Περιφέρεια.

Ο SYFATHESS είναι “Δύναμη συνεργασίας φαρμακοποιών». Και όλοι μαζί φέτος δημιουργήσαμε μία δυνατή αλυσίδα προσφοράς και αγάπης!

 

Εκτός από τις γενναιόδωρες δωρεές των μελών και του προσωπικού μας, μια ακόμα σημαντική πρωτοβουλία υλοποιήθηκε υπό την αιγίδα του SYFATHESS, στο πλαίσιο του προγράμματος “Syfa Care”.

Tα παιδιά του ομίλου kids Club είχαν την ευκαιρία να μάθουν για την έννοια του εθελοντισμού και της προσφοράς από πρώτο χέρι, καθώς συμμετείχαν ενεργά στη διανομή των συσσιτίων. Αυτή η εμπειρία τους επέτρεψε να αισθανθούν βαθιά μέσα τους την αξία και τη σημασία της αλληλεγγύης και της κοινωνικής συνεισφοράς.

Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί ένα παράδειγμα προς μίμηση και επιβεβαιώνει τη δέσμευση του SYFATHESS στην υποστήριξη της κοινότητας και στην προαγωγή των αξιών της αγάπης, της φροντίδας και της ενεργού συμμετοχής στην κοινωνία. Μέσα από δράσεις όπως αυτή, φέρνουμε την ελπίδα και στηρίζουμε τις πιο ευάλωτες ομάδες.