Κρέμα ημέρας

Κρέμα με πλούσια ενυδατικά και καταπραϋντικά συστατικά που ανακουφίζουν, ενυδατώνουν και περιποιούνται το ευαίσθητο δέρμα.

 

COMPOSITION (Σύνθεση):

– PANTHENOL- 5%, Πανθενόλη ή Προβιταμίνη Β5. Οι υγραντικές της ικανότητες είναι ιδανικές για τη περιποίηση του αφυδατωμένου ή ερεθισμένου δέρματος.

– Ένας συνδυασμός ξυλιτόλης-λακτιτόλης βοηθά την επιδερμίδα να ενισχύσει τους φυσιολογικούς μηχανισμούς άμυνας της. Ευνοεί την ανάπτυξη της φυσικής χλωρίδας που συμμετέχει σε πλήθος μεταβολικών αντιδράσεων.

– Ένας πολυσακχαρίτης από τα φύτρα φασολιού άλφα-άλφα λειτουργεί σα βιολογικό ξυπνητήρι της επιδερμίδας και ρυθμίζει τις μεταβολικές δραστηριότητες της. Ενισχύει τη σύνθεση του κολλαγόνου Ι, βασικού δομικού συστατικού του τρισδιάστατου πλέγματος της επιδερμίδας και μειώνει την όψη των ρυτίδων.

– Πολυσακχαρίτες από Πεύκο, που δημιουργούν ένα φυσικό φιλμ προστασίας στην επιδερμίδα. Μελέτες σε εθελοντές έδειξαν ότι μειώνει σημαντικά την TWEL της επιδερμίδας.

– HYALURONIC ACID, υαλουρονικό οξύ. Αυξάνει την ενυδάτωση του δέρματος. Συμβάλλει στην παραγωγή κολλαγόνου και ενισχύει την ελαστικότητα της επιδερμίδας.

Ξυλιτόλη – Λακτιτόλη

Σύστημα δερμοπροστασίας που εμποδίζει την ανάπτυξη βλαβερών μικροοργανισμών, υπεύθυνων για την εμφάνιση ερεθισμών, ξηρότητας κτλ και ταυτόχρονα ευνοεί την ανάπτυξη της φυσιολογικής χλωρίδας της επιδερμίδας. Μελέτες in-vitro των δραστικών έδειξαν αναστολή της ανάπτυξης βλαβερών μικροοργανισμών κατά 85%.

Φύτρα φασολιού

Πολυσακχαρίτης από τα φύτρα φασολιού άλφα-άλφα. Ενισχύει τη σύνθεση του κολλαγόνου Ι. Μελέτες σε εθελοντές έδειξαν  ότι μειώνει το πλήθος, το βάθος και τη συνολική επιφάνεια των ρυτίδων. Το 80% των εθελοντών παρατήρησε ορατή μείωση των ρυτίδων.