Αφρόλουτρο

Το νέο αφρόλουτρο Bentholia με την ισορροπημένη σύνθεσή του, προσφέρει καθημερινή περιποίηση και καθαριότητα στην επιδερμίδα. Είναι εμπλουτισμένο με εκχύλισμα aloe vera και προβιταμίνη Β5.

Η Aloe Vera γνωστή για τις ευεργετικές ιδιότητες και επιδράσεις στην επιδερμίδα, είναι ένα ιδιαίτερα δημοφιλές φυτό στην περιποίηση του σώματος. Τις περισσότερες φορές η αλόη χρησιμοποιείται ως καταπραϋντικό σε διάφορους ερεθισμούς του δέρματος. Η αλόη απορροφάται γρηγορότερα από το νερό και έτσι το δέρμα επουλώνεται γρήγορα. Επιπλέον, η αλόη κρατά το δέρμα απαλό και χρησιμοποιείται για την περιποίηση του σώματος και των μαλλιών, καθώς ενυδατώνει, αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου και ενισχύει τη φυσική τους άμυνα.

Η προβιταμίνη Β5 συμβάλλει στην ενυδάτωση και στη διατήρηση της φυσικής υγρασίας της επιδερμίδας. Ταυτόχρονα το διακριτικό του άρωμα μετατρέπει την καθημερινή σας συνήθεια σε μία ευχάριστη εμπειρία. Το νέο αφρόλουτρο Bentholia δεν περιέχει SLES, συνθετικό παράγοντας που βρίσκουμε στα περισσότερα προϊόντα καθαρισμού και που έχει ενοχοποιηθεί για σοβαρούς δερματικούς ερεθισμούς και προβλήματα.