O ΣΥ.ΦΑ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ προχώρησε στον σχεδιασμό και την ενεργοποίηση Πολιτιστικών Ομίλων βάσει των κοινών ενδιαφερόντων (χόμπυ) που έχουν οι μέτοχοι & πελάτες του οι οποίοι θα πρέπει να ομολογήσουμε ανταποκρίθηκαν θερμά στην ιδέα αυτή.

Προς το παρόν δραστηριοποιούνται οι παρακάτω Όμιλοι:

  • Ορειβατικός
  • Παραδοσιακών Χορών
  • Ιστιοπλοΐας

image004 ΟΜΙΛΟΣ: ΟΡΕΙΒΑΣΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ:

Το διήμερο 5-6 Δεκεμβρίου 2015 διοργανώθηκε ακόμη μια επιτυχημένη εκδρομή του ορειβατικού ομίλου του ΣΥΦΑ Θεσσαλονίκης με προορισμό τα Ιωάννινα. Ενδιάμεσή μας στάση ήταν το Μέτσοβο όπου και πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη μας πεζοπορία. Μια όμορφη διαδρομή 2 ωρών περίπου ανάμεσα σε οξείες και θεόρατα πουρνάρια μέχρι την κορυφή του χιονοδρομικού κέντρου. Μεγάλη μας έκπληξη ήταν το χιόνι που μας περίμενε στην κορυφή, καλά κρυμμένο, δίνοντας μια άλλη ομορφιά στο τοπίο.

Εναλλακτικά όσοι δεν ακολούθησαν ξεναγήθηκαν στο οινοποιείο του Αβέρωφ και γεύτηκαν τις γνωστές λιχουδιές και τα Μετσοβίτικα τοπικά προϊόντα.

Η υπόλοιπη ημέρα μας βρήκε να περιπλανιόμαστε στην στολισμένη για τις γιορτές πόλη των Ιωαννίνων.

Η Κυριακή όμως ήταν μια εκπληκτική μέρα. Ξεναγηθήκαμε στο εργοστάσιο της φαρμακευτικής εταιρείας HELP, παραγωγό των “δικών” μας συνεταιριστικών φαρμάκων, όπως τα Vurdon, Helposol, Abrobion κ.α. Προηγήθηκε μια σύντομη παρουσίαση του ομίλου και έπειτα περιηγηθήκαμε στους χώρους ανάμειξης, παρασκευής και συσκευασίας των φαρμακευτικών σκευασμάτων τους.

Εντύπωση μας προκάλεσε το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος της παραγωγής τους γίνεται με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα εξασφαλίζοντας την απαραίτητη ποιότητα που χρειάζεται το φάρμακο.

Προσωπικά θα ήθελα να σταθώ σε κάτι.

Στην φιλοξενία της οικοδέσποινας, της κυρίας ,,,,, Η υποδοχή που μας επιφύλαξε στο κλεισμένο για εμάς παραλίμνιο χώρο, η αφθονία και η ποικιλία των εδεσμάτων αλλά και η οργάνωση της εκδήλωσης ήταν κάτι ανεπανάληπτο.

Το κυριότερο όμως όλων ήταν η απλότητα και η ευγένεια όλων των στελεχών.

Για μια ακόμη φορά θα ήθελα να ευχαριστήσω όμως τους συναδέλφους μου για τις ωραίες και αληθινές στιγμές που περνάμε στις εκδρομές που διοργανώνει ο Συνεταιρισμός. Μια πραγματική παρέα, ένας τρόπος να κρατάμε σύνδεση, μια ευκαιρία να δείξουμε ότι κατά βάθος είμαστε άνθρωποι.
Σας ευχαριστώ προσωπικά και σας περιμένουμε στην επόμενη εξόρμηση μας.

ΣΠ. ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ
Γραμματέας Δ.Σ.

Συντονιστής Ομίλου Ορειβασίας

τηλ. φαρμακείου: 2310 652611, κιν.: 6976 514600 

image010ΟΜΙΛΟΣ: ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ

Οι χορευτές μας είναι οι εξής:

 

 

 

ΑΔΑΜΙΧΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΔΡΟΥΛΙΑ ΕΥΘΑΛΙΑ
ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΟΥ ΕΛΕΝΗ
ΚΑΝΑΒΗ – ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΡΙΦΥΛΗ
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ – ΜΙΧΑ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ
ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗ ΑΝΝΑ
ΚΟΥΡΤΙΔΟΥ ΣΩΤΗΡΙΑ
ΛΙΟΛΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ
ΜΑΝΑΒΗ ΑΙΜΙΛΙΑ
ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ
ΝΩΤΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΠΑΛΑΣΚΑ ΣΟΥΛΤΑΝΑ
ΠΑΠΠΑ – ΚΟΤΛΕΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
ΣΑΡΛΙΔΟΥ ΠΑΡΘΕΝΟΠΗ
ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΤΟΠΑΛΟΥΔΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑ
ΤΣΙΑΠΡΑΝΤΑ ΑΓΓΕΛΙΝΑ
ΤΥΡΕΚΙΔΟΥ ΡΕΒΕΚΑ
ΦΕΛΕΚΗ ΜΑΡΙΑ
ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΛΗ ΚΟΥΪΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ

 

Συντονιστής Ομίλου:
ΧΡ. ΝΩΤΑΣ
τηλ. Φαρμακείου: 2310 650648, κιν.: 6945 241012

image016ΟΜΙΛΟΣ: ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ

 

Αφουγκραζόμενοι τις επιθυμίες των συνεταίρων ο ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης πραγματώνει ολοένα και πιο καινοτόμες ιδέες σε όλα τα πεδία. Αυτά άπτονται τόσο στο φαρμακείο ως επιχείρηση αλλά πάνω από όλα προσεγγίζουν τον φαρμακοποιό ως άνθρωπο.

Οι πολιτιστικοί Όμιλοι του ΣΥ.ΦΑ. συνεχίζουν με μεγάλη επιτυχία τις δραστηριότητες τους με μαζική συμμετοχή των συνεταίρων σε αυτές.

Στο ίδιο πάντα πνεύμα δημιουργήσαμε ένα νέο Όμιλο, σχετικό αυτή τη φορά με την ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ. Υπάρχουν ήδη αρκετοί συνάδελφοι μας που έχουν ασχοληθεί με το συγκεκριμένο τομέα σε όλα τα επίπεδα.

Για το σκοπό αυτό έχουμε έρθει σε επαφή με την «Θανάσης Μπαξεβάνης Sailing School» μία από τις γνωστότερες σχολές που λειτουργούν στην πόλη μας. Μέσω της σχολής θα έχετε την δυνατότητα να νοικιάζετε σκάφος για να εξασκείτε το χόμπι σας ή και ακόμη να παρακολουθήσετε μαθήματα από εξειδικευμένο δάσκαλο. Η σχολή είναι αναγνωρισμένη από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στον Συντονιστή του υπό ενεργοποίηση νέου Ομίλου συνάδελφο κ. Κιοσέ Γεώργιο (τηλ. φαρμακείου 2310 839432, κιν. 6972 031100) ή μέσω της ιστοσελίδας της σχολής: www.baxsailingschool.gr

Ευχόμαστε να γνωρίσετε τον άγνωστο και συναρπαστικό κόσμο της Ιστιοπλοΐας.

 

Συντονιστής Ομίλου:
ΚΙΟΣΕΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Τηλ. φαρμακείου 2310 839432
κινητό 6972 031100