Ο Όμιλος περιλαμβάνει εκτός από την κεντρική συνεταιριστική φαρμακαποθήκη με την επωνυμία «ΣΥ.ΦΑ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ» Σ.Π.Ε., την υποστηρικτική φαρμακαποθήκη στο κέντρο της πόλης Σ.ΕΛ.ΦΑΡ. Α.Ε. που με δίκυκλα καλύπτει τις έκτατες ανάγκες των Μετόχων ειδικά τα απογεύματα που η κεντρική αποθήκη είναι κλειστή και την PHARMASSISTANCE A.E. η οποία είναι εταιρεία παροχής υπηρεσιών. Αναλυτικότερα:

 

selphar

Σ.ΕΛ.ΦΑΡ. Α.Ε

Αποτελεί υποστηρικτική φαρμακαποθήκη του ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης στο κέντρο της πόλης εξυπηρετώντας τις άμεσες και επείγουσες ανάγκες των φαρμακείων με «δίκυκλα» όλες τις ώρες λειτουργίας τους. Οι εγκαταστάσεις που στεγάζεται είναι περίπου 500 τ.μ. και βρίσκονται σε νευραλγικό σημείο της πόλης ώστε σε λίγα λεπτά να εξυπηρετείται και το πιο απομακρυσμένο φαρμακείο. Κύριος προμηθευτής της Σ.ΕΛ.ΦΑΡ. είναι ο ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης. Σε καθημερινή βάση, εξυπηρετεί περίπου 750 παραγγελίες φαρμακοποιών. Απασχολεί 15 υπαλλήλους, διαθέτει 10 δίκυκλα και διακινεί φαρμακευτικά και παραφαρμακευτικά προϊόντα.

 

pharmassistance

PHARMASSISTANCE A.E.

Η Pharmassistance A.E. είναι εταιρεία παροχής υπηρεσιών. Έχει σκοπό να προλάβει τις παγκόσμιες εξελίξεις και να προετοιμάσει τον Έλληνα φαρμακοποιό, ώστε το μέλλον να μας βρει πρωτοπόρους και συντονιστές των εξελίξεων στην παγκόσμια σκακιέρα του φάρμακου και άξιους ανταγωνιστές των πολυεθνικών εταιρειών.

Οι υπηρεσίες της Pharmassistance σήμερα είναι:

  1. Courier μεταφορά συνταγών
  2. Καθαριότητα φαρμακείων
  3. Μηχανογραφική υποστήριξη σε οποιαδήποτε βλάβη σε προγράμματα φαρμακείου και μηχανήματα (software & hardware)
  4. Λογιστική υποστήριξη
  5. Διοργάνωση εκδρομών

Απασχολεί 12 υπαλλήλους και διαθέτει 2 δίκυκλα και 1 φορτηγό αυτοκίνητο.