Σε ζεστή ατμόσφαιρα και με πνεύμα αισιοδοξίας, πραγματοποιήθηκε η χριστουγεννιάτικη γιορτή του Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών Θεσσαλονίκης. Η γιορτή έλαβε χώρα το πρωί στις εγκαταστάσεις του ΣΥ.ΦΑ και το μεσημέρι στη Σ.ΕΛ.ΦΑΡ.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με την ομιλία του Προέδρου, κ. Κιοσέ Γιώργου, ο οποίος εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες προς όλους τους εργαζομένους για τη συνεχή και ακούραστη προσπάθειά τους. Ευχήθηκε σε όλους καλές γιορτές, γεμάτες υγεία και χαρά. Με λόγια καρδιάς, ανέφερε: “Δουλεύουμε καθημερινά με το κεφάλι χαμηλά, αλλά με στόχο να διατηρήσουμε τον Συνεταιρισμό ψηλά, εκεί που του αξίζει. Προχωράμε όλοι μαζί με σταθερά βήματα, προσβλέποντας στη διατήρηση της σωστής πορείας και της επιτυχίας. Όταν είμαστε όλοι καλά, ο Συνεταιρισμός μας ανθίζει.”
Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε η Αντιπρόεδρος του Συνεταιρισμού, κ. Μυρωνίδου Μαρία, η οποία ευχαρίστησε και εκείνη τους εργαζομένους για τη σημαντική τους προσφορά. Υπογράμμισε ότι ο ΣΥ.ΦΑ αποτελεί μία από τις ελάχιστες συνεταιριστικές επιχειρήσεις που συνεχίζουν να λειτουργούν στη χώρα μας, κάτι που αποδεικνύει τη δύναμη της συλλογικότητας και της συνεργασίας. Κλείνοντας, ευχήθηκε σε όλους υγεία, χαρά και χρόνια πολλά.
Ακολούθησε η ομιλία του Ταμία του Συνεταιρισμού, κ. Ζαννέτου Μιχάλη, ο οποίος τόνισε τη σημασία της βιώσιμης ανάπτυξης και της συλλογικής προσπάθειας. Μεταξύ άλλων ανέφερε: “Πιστεύουμε σε μια βιώσιμη ανάπτυξη. Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε και γνωρίζουμε ότι είστε κι εσείς παρούσες και παρόντες. Στόχος μας είναι όλοι μαζί να αναπτυχθούμε περισσότερο. Εύχομαι υγεία, αγάπη και να περάσετε όμορφα.”
Τέλος, το μέλος του Δ.Σ, κ. Σαρδέλης Χάρης, τόνισε την ανάγκη για δράσεις που επιλύουν κάθε πρόβλημα, υπογραμμίζοντας την αποφασιστικότητα του Συνεταιρισμού. Όπως ανέφερε: “Είμαστε εδώ, κι όλα τα προβλήματα λύνονται με δράσεις. Ο Συνεταιρισμός μας δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από κανέναν, ούτε από τον ανταγωνισμό. Χρόνια πολλά με υγεία και ευχές για χαμόγελα όλο τον χρόνο.”
Και φέτος τα Χριστούγεννα είχαμε την ευκαιρία να μοιραστούμε στιγμές, να ανταλλάξουμε ευχές και να ενισχύσουμε τη συλλογικότητα που χαρακτηρίζει τον Συνεταιρισμό μας. Με το τέλος της εκδήλωσης προσφέρθηκαν μελομακάρονα και αναψυκτικά, ολοκληρώνοντας την όμορφη ατμόσφαιρα της γιορτής.