ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΥ.ΦΑ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ κ. ΣΠΥΡΟΥ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ

Νέα

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι κατά τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της 17/10/2022 διεξήχθη ψηφοφορία για την εκλογή νέου Προέδρου, Γραμματέα και Ταμία Δ.Σ., το αποτέλεσμα της οποίας ανέδειξε την κάτωθι νέα σύνθεση Προεδρείου:

                                             Πρόεδρος   ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

                                               Αντιπρόεδρος ΕΥΓΕΝΙΔΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ

                                              Γραμματέας ΝΑΟΥΜ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

                                              Ταμίας ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ ΣΙΔΕΡΗΣ

                                               

Ακολουθεί:

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΥ.ΦΑ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ κ. ΣΠΥΡΟΥ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ:  

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Με μεγάλη χαρά, συγκίνηση και αίσθημα ευθύνης αναλαμβάνω σήμερα τη θέση του Προέδρου του ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους θερμά για την εμπιστοσύνη που μου δείχνετε να αναλάβω το τιμόνι του ιστορικού Συνεταιρισμού μας. Τόσο η καθολική στήριξή σας όσο και οι συγκινητικές ευχές σας, με οπλίζουν με αγάπη, δύναμη και πείσμα για επιτυχία.

Γαλουχήθηκα στα δύσκολα και από νωρίς βίωσα τις ευθύνες της επιλογής μου, να ασχοληθώ με τα θέματα του Συνεταιρισμού. Ως Γενικός Γραμματέας του Συνεταιρισμού συν-διαχειρίστηκα τους ισχυρούς κλυδωνισμούς που προκάλεσαν η κρίση, τα μνημόνια και η πανδημία  COVID-19. Κατάλαβα ότι όποιες κι αν είναι οι αναποδιές και οι προκλήσεις, χρειάζεται δύναμη, επιμονή και θέληση για να τις ξεπεράσεις και να αναπτυχθείς περαιτέρω.

Σήμερα αναλαμβάνω την Προεδρία εν μέσω πόλεμου στην Ουκρανία που επηρεάζει σημαντικά την εφοδιαστική αλυσίδα της παγκοσμιοποιημένης οικονομίας. Η σημαντική κληρονομία που αφήνει ο ηγέτης και οραματιστής  π.Πρόεδρός  μας κ. Λάζαρος Φαρσάκης αποτελεί την βάση για ακόμα μεγαλύτερη ανάπτυξη. Δεσμεύομαι πως θα εργαστώ με όλο μου το είναι για να εξασφαλίσω στον Συνεταιρισμό και τα μέλη μας το αναπτυξιακό μέλλον που μας αξίζει.

Στη λαμπρή εκδήλωση εορτασμού «90 χρόνια ΣΥ.ΦΑ.- εγκαίνια Σ.Ε.Λ.ΦΑΡ.» προσδιορίσαμε το παρόν, είδαμε που βρισκόμαστε και τι κάνουμε σήμερα, θέσαμε νέους στόχους και μαζί οραματιστήκαμε το μέλλον που μας ταιριάζει, σύμφωνα με τις αξίες που πρεσβεύουμε και μας χαρακτηρίζουν όπως η ποιότητα, η διαφάνεια, η ηθική, ο σεβασμός, η ειλικρίνεια και η υπευθυνότητα.

Ο Συνεταιρισμός μας βρίσκεται σε τροχιά ανόδου που προκύπτει από τις εκ βάθρων οργανωτικές αλλαγές που εκτελέσαμε. Συνεχώς επενδύουμε στο κομμάτι του ανθρώπινου δυναμικού, προχωρώντας σε εκτεταμένες αναδιαρθρώσεις τμημάτων, είτε καταργώντας είτε δημιουργώντας νέες Διευθύνσεις.

Στόχος μου είναι η ΕΠΑΝΕΦΕΥΡΕΡΣΗ του Συνεταιρισμού μας και μια νέα διακυβέρνηση. Χρειαζόμαστε μια αφοσιωμένη, ισχυρή και προσηλωμένη στο στόχο της ηγεσία.

Το προσεχές διάστημα οι αλλαγές στον Συνεταιρισμό θα είναι μία σχεδόν συνεχής διαδικασία. Έχουμε θέσει ένα σαφές χρονοδιάγραμμα ενεργειών και δράσεων στα πλαίσια του επιχειρησιακού πλάνου «SYFA New Era».  Και επιτρέψτε μου να μοιραστώ τη βαθειά πεποίθησή μου ότι για να πετύχουμε, χρειάζεται νέα οργανωτική δομή στην οποία πλέον θα πρωτοστατεί μία ομάδα ανθρώπων-κλειδιά, υπεύθυνη για την επίβλεψη και την εκτέλεση νέων διαδικασιών.

Είμαστε υποχρεωμένοι να πετύχουμε σε ένα περιβάλλον πολύ δύσκολο, άκρως ανταγωνιστικό και πονηρό. Θα είναι ένας αγώνας διαρκείας, ένας μαραθώνιος.  Δεν θα επηρεαστούμε, δεν θα ξεγελαστούμε από προσπάθειες και κινήσεις εντυπωσιασμού σαν αυτές που καταφεύγουν οι ανταγωνιστές μας προσβλέποντας σε πρόσκαιρα οφέλη. Ψεύτικα χαμόγελα απλώνονται ασύστολα προς υφαρπαγή του τζίρου μας. Σας καλώ να αγνοήσετε τέτοιες προσπάθειες.

Να μείνουμε ενωμένοι και συσπειρωμένοι στον Συνεταιρισμό μας.

Δύναμη του Συνεταιρισμού μας είναι η συνεργασία των Φαρμακοποιών μας.  Ελάτε με τις ιδέες σας, τις προτάσεις σας, την εποικοδομητική κριτική σας, στην κοινή μας προσπάθεια για ένα σύγχρονο, αποτελεσματικό και καινοτόμο Συνεταιρισμό. Ευχηθείτε μας καλή σταδιοδρομία και βοηθήστε εμένα, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και όλους τους συνεργάτες μου να σας δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό.

Με εκτίμηση,

Σπύρος Νικολαΐδης

Πρόεδρος Δ.Σ. Ομίλου Επιχειρήσεων ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης

Δύναμη Συνεργασίας Φαρμακοποιών

#SYFAThess #NewEra

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΥ.ΦΑ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ κ. ΣΠΥΡΟΥ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ