Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 03/05/2023 στην αίθουσα εκπαιδεύσεων στην Σ.ΕΛ.ΦΑΡ. το τέταρτο σεμινάριο SYFALearning με θέμα «Νεότερα δεδομένα στον αντιγριπικό εμβολιασμό» και χορηγό τη WIN MEDICA.

Νέα

SYFALearning #4 με θέμα «Νεότερα δεδομένα στον αντιγριπικό εμβολιασμό» και χορηγό τη WIN MEDICΑ

 

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 03/05/2023 στην αίθουσα εκπαιδεύσεων στην Σ.ΕΛ.ΦΑΡ. το τέταρτο σεμινάριο SYFALearning με θέμα «Νεότερα δεδομένα στον αντιγριπικό εμβολιασμό» και χορηγό τη WIN MEDICA.

 

Την εκδήλωση προλόγισε ο Πρόεδρος του ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης κ. Σπύρος Νικολαΐδης, ο οποίος ευχαρίστησε όλους τους εργαζόμενους του Ομίλου για τη σκληρή δουλειά τους και εστίασε στην υλοποίηση πολλών πρωτοποριακών πρωτοβουλιών με στόχο την αναβάθμιση όλων των λειτουργιών του Ομίλου. Χαρακτηριστικά ανέφερε πως «ο ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης γιγαντώνεται και προοδεύει. Είναι η πιο σύγχρονη φαρμακαποθήκη της Ν.Α. Ευρώπης  και ο πιο αξιόπιστος συνεργάτης που επιλέγουν οι φαρμακευτικές εταιρίες αλλά και η ίδια η πολιτεία για απαιτητικά projects όπως ήταν η πανδημία του COVID 19.».

 

 

Στη συνέχεια, τα στελέχη της Σ.ΕΛ.ΦΑΡ., η κα. Χριστίνα Τοπαλοπούλου, Υπεύθυνη Φαρμακοποιός-Διευθύντρια Διαχείρισης Ποιότητας και ο κ. Θεόδωρος Γούναρης Διευθυντής Logistics, έκαναν μια εξαιρετική παρουσίαση με θέμα  «Διαχείριση ειδών ψυχρής Αλυσίδας– Διανομή εμβολίων COVID-19 «Επιχείρηση Ελευθερία»». Οι φαρμακοποιού εντυπωσιάστηκαν ακούγοντας ότι  εν μέσω πανδημίας «καταφέραμε να εκτελέσουμε 77.240 παραγγελίες προς 790 εμβολιαστικά κέντρα & νοσοκομεία με μηδενικά λάθη, και πάντα εντός του απαιτούμενου χρονοδιαγράμματος. Έχουμε διαθέσει 5.017.890 δόσεις για τον εμβολιασμό των συνανθρώπων μας, με αποτέλεσμα να γίνουμε ένας εξαιρετικός συνεργάτης της Εθνικής Εκστρατείας Εμβολιασμού.»

 

 

Την σκυτάλη πήραν εκ μέρους της χορηγού εταιρίας WIN MEDICA ο κ. Χρήστος Σωτηρίου, COO η κα. Μαρία Αντωνίου, Group Product Manager. H παρουσίασή τους επικεντρώθηκε στα δύο νέα εμβόλια FLUAD ΤΕΤRA και FLUCELVAX TETRA, που συμπληρώνουν την φαρέτρα των αντιγριπικών εμβολίων, συνταγογραφούνται κανονικά και θα αποζημιώνονται πλήρως από τον ΕΟΠΠΥΥ. Το FLUAD TETRA προτείνεται για τον αντιγριπικό εμβολιασμό ατόμων άνω των 65 ετών, ενώ το FLUCELVAX TETRA έχει πάρει έγκριση για άτομα από 2 ετών και πάνω.  Οι ομιλητές τόνισαν πως και τα δύο εμβόλια είναι εξίσου ασφαλή και εύκολα στη χρήση με τα υπόλοιπα αντιγριπικά εμβόλια της αγοράς και απάντησαν σε πληθώρα ερωτήσεων από τους παρευρισκόμενους φαρμακοποιούς λύνοντας κάθε σχετική απορία.

 

Στόχος των SYFALearning είναι πάντα η επιχειρηματική επιμόρφωση των φαρμακοποιών για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και της κερδοφόρας ανάπτυξης των φαρμακείων.

#SYFAThess #SYFALearning