Επίσκεψη ΙΕΚ Δήμου Λαγκαδά στην Σ.ΕΛ.ΦΑΡ. Α.Ε.

Νέα

Την Παρασκευή 18/11/2022 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη του ΙΕΚ Δήμου Λαγκαδά στις εγκαταστάσεις της Σ.ΕΛ.ΦΑΡ. Α.Ε.

 

Πενήντα σπουδαστές ειδικότητας βοηθού φαρμακείου ξεναγήθηκαν στην πιο σύγχρονη φαρμακαποθήκη στην Ευρώπη και ενημερώθηκαν από τον Διευθυντή Logistics κ. Θεόδωρο Γούναρη για θέματα διαχείρισης εφοδιαστικής αλυσίδας στον κλάδο του φαρμάκου.

 

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια εξωστρέφειας και επικοινωνίας της λειτουργίας και των δράσεων του Ομίλου ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης.

Οι σπουδαστές είδαν την φαρμακαποθήκη εν ώρα εργασίας και εντυπωσιάστηκαν από το πλήρως αυτοματοποιημένο ρομποτικό σύστημα

  • αποθήκευσης  -με περισσότερα από 25000 κιβώτια αποθήκευσης που αντιστοιχούν σε περισσότερες από 1.100 παλετοθέσεις)
  • και εκτέλεσης παραγγελιών – περισσότερες από 4500 παραγγελίες που εξυπηρετούν 600 φαρμακεία στην περιοχή της Θεσσαλονίκης και τους νομούς της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας.

 

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε από την Υπ. Φαρμακοποιό και Διευθύντρια Ποιοτικού ελέγχου κα. Χριστίνα Τοπαλοπούλου στο Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας, που εφαρμόζουμε και συνεχώς βελτιώνουμε, με στόχο την παράδοση των σχεδόν 16.000 επιθυμητών ειδών, πάντα σε άριστη κατάσταση, εντός προδιαγραφών διακίνησης του κατασκευαστή και στο συμφωνημένο χρόνο.

 

Ένα χρήσιμο δώρο δόθηκε στους καλεσμένους στο τέλος της επίσκεψης. Βιταμίνες Vitasper για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού εν όψει χειμώνα!

Ο ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης είναι πάντα στη διάθεση εκπαιδευτικών οργανισμών που επιθυμούν επίσκεψη στις φαρμακαποθήκες μας.

#SYFAThess #ΔύναμηΣυνεργασίαςΦαρμακοποιών #SYFANewEra #SYFAQuality