Εκπαιδευτικό σεμινάριο οδηγών Ομίλου ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης

Χωρίς κατηγορία

Τη Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου, ο Όμιλος ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησε εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα «Οδική Ασφάλεια – Υπόθεση όλων μας».

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στην ολοκαίνουργια αίθουσα της φαρμακαποθήκης Σ.ΕΛ.ΦΑΡ. στο Ωραιόκαστρο και την παρακολούθησαν οι οδηγοί του ιδιόκτητου στόλου των 71 οχημάτων του Ομίλου.

Το σεμινάριο, το οποίο οργαν ώθηκε σε συνεργασία με τη Ford Βροχίδης-Χατζής, τίμησαν με ομιλίες:

  • ο έγκριτος δημοσιογράφος κ. Στέργιος Μανώλης, ο οποίος αντλώντας από την πλούσια 38χρονη εμπειρία του μίλησε για θέματα Οδικής ασφάλειας
  • ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ford Βροχίδης-Χατζής κ. Αναστάσιος Χατζής, ο οποίος ανέλυσε ενδιαφέροντα τεχνικά ζητήματα καλής οδηγικής συμπεριφοράς.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στη σημασία εφαρμογής μέτρων μείωσης των ρύπων με στόχο ένα καλύτερο περιβαλλοντικό αποτύπωμα του Ομίλου ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης

 

Η συνεχής ενίσχυση των δεξιοτήτων και της τεχνογνωσίας των ανθρώπων μας αποτελεί προτεραιότητα του Ομίλου ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης. Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε εξειδικευμένα προγράμματα εκπαίδευσης και επιμόρφωσης των Μελών και του Προσωπικού μας.

Στόχος μας, είναι να τους παρέχουμε ευκαιρίες να εμπλουτίσουν και να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους και να παραμείνουν σε επαφή με τις ταχύτατες εξελίξεις στον χώρο μας. Παράλληλα, επιθυμούμε να προσφέρουμε στους ανθρώπους μας δυνατότητες να αναπτύξουν νέους τρόπους σκέψης και έκφρασης, καθώς και να καλλιεργήσουν δεξιότητες επικοινωνίας και συνεργασίας, συνεισφέροντας στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας του Ομίλου.

 

Δύναμη Συνεργασίας Φαρμακοποιών.

ΣΥ. ΦΑ. Θεσσαλονίκης